Åbningstider i dag: 10:00 - 19:00
  

Butikker

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

Bilka

man. - søn. 07:00 - 23:00

Specielle åbningstider

Nytårsaftensdag 31. december 2021 10:00 - 14:00

Lukkedage

Juleaften - Lukket
24. december 2021
1. juledag - Lukket
25. december 2021
2. juledag - Lukket
26. december 2021
Nytårsdag - Lukket
1. januar 2022
Det sker »

Privatlivspolitik & Cookies

Denne privatpersondatapolitik forklarer, hvordan SlotsArkaderne behandler og sikrer dine personoplysninger, når du bruger vores hjemmeside eller skriver dig op til at modtage vores nyhedsbrev.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger
Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:
Centerforeningen SlotsArkaderne
Slotsarkaderne 225
3400 Hillerød
CVR-nr. 16378895
Email: slotsarkaderne@mail.dk

Beskrivelse af behandlingen

Brug af cookies

Nyhedsbrev
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så giver du dit samtykke til, at vi sender dig nyhedsbreve indeholdende nyheder, artikler, info om events og tilbud fra SlotsArkaderne.
Ved tilmelding med din mailadresse vil du også kunne opleve, at se reklamer fra os i form af bannerannoncer på andre hjemmesider og annoncer på online medier som Facebook og Instagram.  Accepten af dette er indeholdt i dit samtykke.
Du kan altid afmelde din mail nyhedsbrevet enten ved linket i nyhedsmailen eller ved, at skrive til SlotsArkaderne@mail.dk

TV-overvågning
Der foretages TV-overvågning i og ved SlotsArkaderne. Optagelser opbevares og slettes i overensstemmelse med lovkrav på området – og er omfattet af reglerne for behandling af persondataoplysninger. Ønsker du at vide mere, kan du læse nærmere om reglerne på Justitsministeriets hjemmeside.

Adgang til dine oplysninger
Ifølge den nye Persondataforordning, også kaldet GDPR, har du ret til at vide, hvilke data vi har på dig. Du kan derfor til enhver tid kontakte os med henblik på, at få oplyst hvilke data vi har registreret på dig. Herunder også hvilken e-mail adresse, der er tilmeldt vores nyhedsmail.

Dine rettigheder

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du har altid mulighed for at afmelde et nyhedsbrev eller anden kommunikation modtaget via e-mail/sms ved at anvende afmeldingslinket direkte i udsendelsen. Herudover kan du gøre brug af dine rettigheder ved at sende en mail til: slotsarkaderne@mail.dk
I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via denne hjemmeside og via e-mail, hvis det er muligt.
Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.
Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.

Revidering af privatlivspolitikken
Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted, SlotsArkaderne.dk.

Join Us

Gør livet lidt sjovere

Vil du gerne følge med i, hvornår der er gode tilbud, events og spændende nyt fra SlotsArkaderne?
Sig ja tak til vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret. 

*Når du tilmelder dig nyhedsbrevet accepterer du, at SlotsArkaderne indhenter og opbevarer personoplysninger om dig. Vi behandler udelukkende oplysninger om din e-mail med det formål, at sende nyheder og tilbud fra SlotsArkadernes butikker.
Se Privatlivspolitikken for flere oplysninger.