Åbningstider i dag: 10:00 - 19:00
  

Butikker

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 10:00 - 17:00

Bilka

man. - søn. 07:00 - 23:00

Lukkedage

Store Bededag - Lukket
30. april 2021
Kr. Himmelfartsdag - Lukket
13. maj 2021
Pinsedag - Lukket
23. maj 2021
2. Pinsedag - Lukket
24. maj 2021
Grundlovsdag - Lukket
5. juni 2021
Det sker »

Kost & motion

Den sprøde pizza med rødbede og blåskimmelost har masser af smag og de fineste farver. Den er god til både aftensmad og til madpakken dagen derpå.

Til 4 personer
Dej
20 g. gær
6 dl lunkent vand
4 tsk. honning
4 tsk. groft salt
1 kg hvedemel med gluten

Fyld
500 g revet mozzarella
4 mellemstore rødbeder
200 g blåskimmelost
rucola
salt og peber
Rør gæren i vand, og kom honning i. Kom mel og salt i, og ælt dejen i 10
minutter, til den er blød og elastisk. Lad den hæve et par timer et lunt sted.

Tænd ovnen på 200 grader, skræl rødbederne, og skær dem i tynde skiver med et mandolinjern – ellers kan en skarp kniv også klare det.
Del dejen i fire dele, og rul fire bunde på ca. 30 cm i diameter. Pynt pizzaerne med mozzarella og rødbedeskiver, og slut med blåskimmelosten.

Bag pizzaerne i 10-12 minutter, til bunden er sprød.

Tip! Variér dit pizzafyld efter, hvad køleskabet gemmer på af grønt-rester.

0 Kommentare
Forrige indlæg
AK83 arkitekter udvidelse Slotsarkaderne
Næste indlæg

Vurder opskriften: